Elbil är det nya och det bättre

Vissa går till jobbet, andra åker kollektivt, många cyklar. Nu däremot börjar det bli allt mer vanligt att ta elbilen, men då finns det helt plötsligt inga laddstationer kvar för att alla är upptagna. Jag fick däremot ett mejl på jobbet häromdagen om att vi ska installera 5 nya laddstationer för elbil på parkeringen och det är ju minst sagt ett steg i rätt riktning.

För att tänka på klimatavtrycket är viktigt. Oavsett om det handlar om att du tar några beslut i livet som gör att du inte ger lika mycket klimatavstryck så är det viktigt. Många bäckar små. Installation av elbilsladdare är däremot i andra steget något som verkligen förändrar ens dagliga vanor. Det handlar om att köpa en elbil för det första. I nästa steg behöver du installera laddstationer för elbil och mitt i allt detta vill man ju också veta vad hela kalaset kostar.

Kompletta helhetslösningar av Elman i Väst

Hos Elman i väst får du däremot alltid en komplett helhetslösning för just ditt behov och du kan med andra ord slappna av lite. På så vis kan dem hjälpa dig att räkna ut vad allt kommer landa på och du kan i lugn och ro fundera på vad just du har för behov när det gäller ladd stationen. Med många förmånliga erbjudanden kan med andra ord Elman i Väst erbjuda dig anpassade lösningar efter vad just du är ute efter och på så vis också göra bara det du önskar. Dem är med dig från offert till färdigställande och programmering och agerar samarbetspartner längs hela vägen.

Från och med 1 januari 2021 införs dessutom en skattereduktion som ersätter det statliga bidrag som man tidigare kunnat ansöka om med installation av ladd station till elfodorn. Så varför tveka? Kör elbil!