Den bästa julklappen till mig själv på flera år

Förra året vid den här tiden så investerade jag i en riktigt fin julklapp till mig själv. Jag gav mig själv en retrocykel el, eftersom jag ju är en riktig cykelfantast och valde att slå ett slag för miljön genom att sälja bilen och köpa en riktigt bra cykel. Den här retrocykeln är bland det häftigaste jag sett i designväg och min så kallade legend cruiser har fått många på gatorna att höja ögonbrynet när jag susar förbi. Designen sticker ut något enormt om man jämför med de klassiska svensson-cyklarna som syns på gatorna överallt annars.

Finns inget väderläge den inte klarar av

Det finns många anledningar till att jag valde just denna elcykel. Dels ur miljöaspekt då det både främjar miljön av att både framställa den och att använda den. Men dels även det faktum att det är en elcykel med stora däck och en riktigt stark motor att lita på. På grund av dess stora däck är det en cykel som tar mig fram på vägarna året runt. Det spelar ingen roll om det är snöstorm, ishalka eller blöta vägbanor. Det finns inget väderläge den inte klarar av och därför kände jag att det vart en riktigt bra investering i mig själv och min hälsa lika mycket som jag gör miljön en tjänst.

Perfekt för tuff terräng

För den som älskar att ta cykeln ut i tuff terräng så är denna cykel även perfekt för det. Den starka motorn hjälper till att ta en framåt där andra cyklar inte hade pallat trycket. Hörs det att jag bara älskar min retrocykel el? Jag vill verkligen rekommendera alla där ute att spana in en sån här grym cykel om ni går i tankarna att skaffa en. Det finns så många unika modeller och jag är övertygad om att det finns någonting för allas personliga smak.