Att minska påverkan på klimatet och miljön

Ja det är väl något som dem allra flesta skulle vilja göra dagligen. Så mycket att vi en dag inte behövde minska påverkan utan att den var helt utan påverkan. Men det är väl inte riktigt realistiskt, det förstår jag också. Men att bara kunna göra något litet är viktigt. Det tycker Elektrikerna i Nybro också och ni ska få veta mer om varför och hur 🙂

För enligt Elektrikerna i Nybro är elbilen något som vi alla borde investera i. Med en elbil så kan man enkelt ta sig runt utan att skada omgivningen med dåliga utsläpp samtidigt som man sparar pengar.  Men då börjar du fundera redan nu, är jag ganska säker på, men då måste jag ju se till att ha laddningsmöjlighet och det blir väl dubbelt så dyrt. Nej, det behöver det inte bli. För att detta ska gå hand i hand med Elektrikerna i Nybros vision så ska de installera laddstolpar i Nybro på ställen som är rimliga för att kunna ladda på oavsett vart du ska eller har varit.

Det är ett bra val, vi lovar

För en elbil kostar bara cirka 2 kronor per milen medan en bil som går på diesel eller etanol kostar väldigt mycket mer. För att då göra det möjligt att köra elbilen så finns Elektrikerna i Nybro här för att installera laddstolpar i Nybro, oavsett om det är hemma hos dig eller på ditt företag. Det finns flera olika valmöjligheter gällande laddstolpar men bäst är att kontakta Elektrikerna i Nybro för en kostnadsfri offert utifrån just dina behov och frågor. Så var en del i att minska påverkan på klimatet och miljön tillsammans med Elektrikerna i Nybro och skaffa dig en elbil och låt laddstolpen installeras av dem, tillsammans för miljön!