Elbilar, morgondagens hem som behöver mer än elektriker helsingborg?

Det kan verka konstigt men elbilen kan måhända en dag bli ett hem. Givetvis menar vi inte att folk ska bo trångt i sin elbil, det vi menar är att förr eller senare kommer även husbilar bli helt eldrivna.

När husbilar blir helt eldrivna kommer det finnas en marknad för människor som trivs att leva på resande fot, men som inte vill göra stora avtryck på miljön. Det är då elbilen blir det nya moderna hemmet, och vi kommer då att börja inreda elbilarna med saker från stayhome, Ikea och andra inredningsaffärer. Våra hem kommer med andra ord vara där vi vill vara, om vi vill bo i Sevilla i Spanien eller Trondheim i Norge, så kan vi göra det.

Livet i elbilar kommer att göra att vi kan bo bara några meter från jobbet, mataffären, bästa vännen, barn och barnbarnen eller helt utanför civilisationen. Det enda som verkligen kommer att kräva att vi befinner oss i närheten av civilisationen är att vi varje höst och vår måste byta till vinterdäck och sommardäck. Dessvärre måste vi också befinna oss hos en verkstad när något är fel i bilen, det går inte bara att ringa efter elektriker helsingborg och förvänta sig att någon ska komma och hjälpa en.

Som ni nu kanske förstår så kommer dagen då husbilarna primärt börjar gå på el att vara startskotten för ett nytt sätt att leva, hemmet 2.0 så att säga.