Skådar efter biltillbehör på skroten

Är en sväng hos Hasse på bilskroten. Hasse är en go gubbe som alltid har lite fuffens för sig. Nu senast hade han dragit ihop en reklamkampanj tillsammans med en kommersiell radiokanal. Radioprogrammet bilsnabben lottar ut ett besök på Hasses bilskrot. Vinnaren som dyker upp på bilskroten får skrota en bil med Hasses maskiner och verktyg. Jag har själv testat skrota en bil hos honom o det är riktigt kul att trasha bilar med basebollträ, grävskopa och framförallt hans Arjes shredder! Arjes shredder är lite som en köttkvarn där du matar in det mesta i metall för att få det malet och skuret.

Idag letar jag efter Skoda tillbehör hos Hasse. Det finns en uppsjö av reservdelar. De flesta har han väl sorterade i ett lager, men ibland får man själv ge sig ut på skroten och leta inne i bilarna. Det jag letar efter lite mer specifikt nu är en vattenpump och gasfjäder. Vi får väl se under dagen om jag hittar några Skoda tillbehör.

Köpte min Skoda för 4 år sen på Blockets hemsida. Bilen var i hyfsat bra skick och jag fick köpa den till en hygglig penning. Brukar köpa mina bilar begagnade, man sparar ofta mycket pengar och du hittar emellanåt bra fynd när du kontaktar privatpersoner som säljer sina bilar.

Nu är det inte bara bilar jag fyndar på Blockets hemsida, det blir en del möbler också. Handlar mestadels stolar och fåtöljer när jag shoppar möbler. Handlar möbler endast för att tjäna pengar. Jag har rätt bra koll på ett par kända svenska varumärken och hur mycket de är värda. Ser jag dessa stolar/fåtöljer till bra pris på Blocket köper jag dem för att senare sälja dem vidare och tjäna en hacka pengar. Utöver Blocket så blir det även ett par affärer på hemsidan Tradera.